Autobelettering

Autoreclame is één van de meest effectieve vormen van reclame om uw naamsbekendheid te vergroten. Evertse Belettering en Textielbedrukking is expert in het beletteren van auto’s.

Personenauto

Bekijk hier al ons werk met personenauto's

Bestelauto

Bekijk hier al ons werk met bestelauto's

Bestelbus

Bekijk hier als ons werk met bestelbussen

Bestelwagen

Bekijk hier al ons werk met bestelwagens

Maak van uw auto een rijdend reclamebord

Autoreclame is volgens het Centraal Bureau van Statistiek en het ministerie van Infrastructuur en Milieu de meest effectieve vorm van reclame. Bedrijfsauto's kunnen wel door honderdduizend personen per maand gezien worden, wat bijna 2 miljoen impressies per jaar kunnen zijn.

Naast dat uw bedrijfsauto veel impressies kan opleveren, komt een beletterde bedrijfsauto ook professioneel over bij uw klanten. Een tweede reden om uw auto te laten beletteren is dat u consumenten kennis laat maken met uw bedrijf zonder dat zij dat doorhebben, wat erg waardevol is!

Interesse in autobelettering? Evertse Belettering en Textielbedrukking levert autobelettering die compleet op maat gemaakt is, geen design is te gek. Ook is Evertse Belettering en Textielbedrukking flexibel; het maakt ons niet uit of u één auto wil laten beletteren of een heel wagenpark.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.